شخصي سازي
شخصي

روغن كنجد فرابكر ، يك روغن گياهي است كه از دانه هاي كنجد گرفته مي شود. از آن گذشته به عنوان يك روغن آشپزي در هند جنوبي استفاده مي شود و به عنوان طعم دهنده خوش مزه در غذاهاي خاور ميانه، آفريقا و جنوب شرقي آسيا به كار مي رود. يك عطر و مزه معطر متمايزي دارد. روغن استخراج شده از دانه كنجد در علم پزشكي نيز محبوبيت خاصي دارد. اين روغن در آسيا محبوب است و يكي از قديمي ترين روغن ها بر پايه چيدني است، اما توليد انبوه در سراسر جهان به دليل فرآيند برداشت دستي نامناسب كه براي استخراج روغن مورد نياز است، همچنان محدود است.

روغن كنجد از روغن هاي غيراشباع است. ارزش غذايي اين روغن بسياري بالاست زيرا بيشترين اسيدهاي چرب آن «لينولييك اسيد» (امگا 6) و «لينولنيك اسيد» (امگا 3) هستند كه هر دوي آنها از اسيدهاي چرب ضروري اند و دريافت روزانه شان به علت اينكه بدن قادر به توليد آنها نيست و بايد از طريق رژيم غذايي به بدن برسند، توصيه مي شود. از بارز ترين خواص درماني روغن كنجد در پيشگيري و درمان سرطان‌هاي سينه، پروستات و سرطان‌هاي دستگاه گوارش، سكته هاي قلبي و بسته شدن عروق(تصلب شرايين) است كه با وجود اين خواص درماني بي نظير اين روغن به ملكه روغن ها بدل شده است.

اگر از روغن كنجد براي پخت و پز استفاده نمي كنيد، شرط مي بندم الان كنجكاو شده ايد كه اين روغن را به كار بگيريد. استفاده از روغن كنجد به عنوان يك چاشني بسيار رواج دارد و در صورت تهيه آن لازم نيست نگران اين باشيد كه حالا چطور استفاده اش كنيد مي توانيد آن را در بيشتر غذاهاي هميشگي مورد استفاده قرار دهيد. كافيست چند دستور پخت كه در آنها از روغن كنجد استفاده شده را مورد بررسي قرار دهيد تا مقدراش نيز دستتان بيايد.

امتیاز:
بازدید: 66
برچسب:
:
[ 1399/4/2  ] [ ۰۶ ] [ siavashzs ] [ ]
[ ]
.: Weblog Themes By sitearia :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
نظرسنجی
لینک های تبادلی
فاقد لینک
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت لغو عضویت
پيوندهای روزانه
لينكي ثبت نشده است
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :
آمار
امروز : 0
دیروز : 0
افراد آنلاین : 5
همه : 0
چت باکس
موضوعات وب
موضوعي ثبت نشده است
امکانات وب